Blog

Συνάντηση του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ με τον Πρόεδρο του ΙΚΥ

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων του νέου ΔΣ του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ με τον Πρόεδρο του ΙΚΥ, κ. Κουτσιλιέρη Μιχάλη, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στα γραφεία του ΙΚΥ. Από το ΔΣ του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Μαργαρίτα Γκούντρα, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Ελευθερία Γκρίμπα και η αναπληρώτρια Ταμίας Δώρα Μελισσάρη. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε η δημιουργία διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ με το ΙΚΥ με στόχο την εξωστρέφεια και τη γνωστοποίηση του Συλλόγου Υποτρόφων σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό, την υλοποίηση κοινών δράσεων κοινωνικής προσφοράς και την διοργάνωση εκδηλώσεων που προάγουν την επιστήμη και την αριστεία. Επίσης, κοινό τόπο αποτέλεσε η προσέλκυση διακεκριμένων ατόμων και σημαντικών προσωπικοτήτων από τους χώρους των γραμμάτων, των επιστημών και των τεχνών, οι οποίοι έλαβαν υποτροφία από το ΙΚΥ, με σκοπό την εγγραφή τους στο Σύλλογο μας κι αυτό διότι με την ενεργή εμπλοκή τους, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό και ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και ολοκληρώθηκε με την πρόθεση για ευρύτερη συνεργασία του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ με το ΙΚΥ και τη δημιουργία ενός συστηματικού και σταθερού πυρήνα ανταλλαγής ιδεών και γνώσης.