Blog

Πολιτιστικοί Περίπατοι ’23 – Πρόσκληση σε ξεναγήσεις

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ,
Ο Σύλλογος Υποτρόφων ΙΚΥ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη νέα δράση "Πολιτιστικοί Περίπατοι '23" . Η δράση "Πολιτιστικοί Περίπατοι" περιλαμβάνει τρεις ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν από μέλη του Συλλόγου μας ως εξής:
- Κυριακή 7 Μαΐου 2023, ώρα 11:00 π.μ., ξενάγηση στο Νομισματικό Μουσείο από τον Δημήτρη Κλουκίνα, αρχαιολόγο. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023.
- Σάββατο 13 Μαΐου 2023, ώρα 10.30 π.μ., ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας από την Αναστασία Θάνου, ιστορικό της Τέχνης - διπλωματούχο ξεναγό. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.
- Σάββατο 27 Μαΐου 2023, ώρα 10.30 π.μ., ξενάγηση κάτω από την Ακρόπολη - Στα μονοπάτια του Δημήτρη Πικιώνη από την Θεοδώρα Παπαχρήστου, αρχαιολόγο - ιστορικό της Τέχνης. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Πέμπτη 25 Μαΐου 2023.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις ξεναγήσεις συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Δήλωση συμμετοχής σε ξενάγηση

Δήλωση συμμετοχής σε ξενάγηση Κόστος συμμετοχής:Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους αρχαιολόγους και ξεναγούς οι οποίοι είναι μέλη του Συλλόγου Υποτρόφων ΙΚΥ. Απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου (κανονικό, μειωμένο ή ελευθέρας εισόδου) για την είσοδο στο Νομισματικό Μουσείο και στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δημήτρης Κλουκίνας, 6945344155
Θεοδώρα Παπαχρήστου, 6985800981
Σε περίπτωση ακυρώσεων ενημερώστε μας στο email secretariatikyscholars@gmail.com ή στα παραπάνω τηλέφωνα επικοινωνίας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υποτρόφων του Ι.Κ.Υ. ευχαριστεί θερμά τον γραφίστα Χρήστο Παπαχρήστο, που αφιλοκερδώς επιμελήθηκε την αφίσα για τον πρώτο κύκλο ξεναγήσεων της δράσης «Πολιτιστικοί Περίπατοι».